HOOGWERKER LEASEN

Waarom leasen?

Voor veel (kleine) bedrijven is het aanschaffen van een hoogwerker, verreiker of vorkheftruck een dure aangelegenheid. Vaak wordt dan de keuze gemaakt om maar een gebruikte machine te kopen die vaak nog maar enkele jaren meegaat.

Dat kan anders. Lease een hoogwerker, dat is de ideale oplossing. U koopt een nieuwe machine en betaalt deze in een aantal jaar af. Na de leaseperiodeperiode kan uw machine (bij normaal gebruik en onderhoud) nog minstens tien jaar mee.

Wij regelen alle administratieve rompslomp, zodat u verder kunt met uw eigen werk. Bel ons voor het maken van een afspraak of vul het formulier in op de website.


Bij LEASEEENHOGEDRUKREINIGER.NL least u tegen een scherp tarief nieuwe of gebruikte hogedrukreinigers. Huurt op dit moment uw machine? Dan kijken we uiteraard eerst samen of leasen voor u voordeliger is en hoeveel u kunt besparen.

Wat kost leasen?

De kosten van een leaseoplossingen hangen af van verschillende factoren, zoals de (nieuw)prijs van de machine en de looptijd van de overeenkomst. Gewoonlijk hanteren wij een looptijd van vijf jaar. In deze vijf jaar betaalt u gedurende zestig maanden de kostprijs van de machine met een kleine opslag aan ons terug.

Wanneer u bijvoorbeeld een machine least met een waarde van € 15.000, betaalt u maandelijks € 290. Na vijf jaar heeft u de machine afbetaald en is deze van u.

ONZE LEASEPARTNER

LEASEEENHOOGWERKER.NL werkt voor zijn leaseoplossingen samen met BEEQUIP, een nieuwe financier van zwaar materieel (equipment) voor de bouw, infra en logistieke sector. Het MKB is de motor van de Nederlandse economie. BEEQUIP laat Nederlandse bedrijven groeien met behulp van equipment leasing oplossingen.

+ CONTACT OPNEMEN

NEEM CONTACT
MET ONS OP

LEASEEENHOOGWERKER.NL
Gangboord 14
3356 DG Papendrecht
06-11 28 45 83
info@leaseeenhoogwerker.nl

LEASE EEN HOOGWERKER - BISDOM HOOGWERKERADVIES

Design & Development door Tee Tee Media